Hoppa till innehållet

Exklusiv kvalitetsgaranti | Njut av shopping när som helst

Vagn
0 föremål

News

Krämig lövbiffspanna med champinjoner, senap och paprika

29 Dec 2024
Krämig lövbiffspanna med champinjoner, senap och paprika
För: 4 personer

2 burkar hela champinjoner (à 290g)
1 stor gul lök
2 vitlöksklyftor
400g lövbiff
smör att steka i
1 dl paprikasallad
3 msk hackad persilja
4 dl vispgrädde
2 tsk kinesisk soja
1 msk tomatpuré
1,5 msk dijonsenap
1 msk vanlig senap
1 tsk torkad timjan

Tillbehör:

4 dl ris

  •  Häll av vattnet från champinjonerna och skär de stora till kvartar och de mindre till halvor. Hacka löken och finhacka vitlöken. Skär lövbiffen i centimeterbreda strimlor – var noga med att skära tvärs över fiberriktningen, annars kan köttet bli segt.
  • Smält en klick smör i en stekpanna och lägg i champinjonerna. Stek på lite högre temperatur i någon minut under omrörning. Dra ner till medeltemperatur och lägg i löken. Stek tills löken mjuknat och svampen fått lite yta. Lägg över allt i en skål.
  • Lägg i en klick smör i stekpannan och stek lövbiffen på medeltemperatur tills den gått från röd till brun. Lägg tillbaka champinjoner och lök. Strö över den finhackade vitlöken samt paprikasallad och persilja.
  • Stek en minut och slå sedan på grädden. Rör i soja, tomatpuré, senap och strö över timjan. Låt allt puttra ihop i några minuter. Servera med kokt ris.
Föregående inlägg
Nästa inlägg

Tack för att du prenumererar!

Detta mejl har registrerats!

Shoppa utseendet

Välj alternativ

Back In Stock Notification

Välj alternativ

this is just a warning
Inloggning
Kundvagn
0 föremål