Gör så här
1. Strimla köttet. Skala och hacka löken. Skär svampen i skivor.
2. Stek köttet i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Skölj ur pannan med lite vatten och spara skyn, fyll på med vatten så att det blir 2 dl vätska.
3.Stek lök och svamp i smör.
4.Blanda kött, lök och svamp i stekpannan. Häll på steksky, koka upp och tillsätt soja, senap, tomatpuré och crème fraiche. Låt grytan sjuda 10 minuter.
5. Blanda mjölet med lite kallt vatten och rör ner det i grytan. Sjud ytterligare 5 minuter.
6. Strö över hackad persilja och halverade små tomater.
7.Servera med kokt ris, saltgurka och gröna bönor.
Ingredienser
500 g rostbiff
1 gul lök
250 g skivad svamp
3 msk smör
1 tsk salt
2 krm peppar
2 dl sky och vatten
2 tsk kinesisk soja
1 msk dijonsenap
1 msk tomatpuré
2 dl crème fraiche
2 msk vetemjöl
Garnering och tillbehör
2 msk hackad persilja
50 g delade små tomater
ris
saltgurkor
haricots verts